Update
6 juli 2017

Update brand herstelwerkzaamheden SportsPalace Nijmegen. De sloop en schoonmaakwerkzaamheden zijn bijna afgerond.

De herstelwerkzaamheden van de technische installatie zijn nu gaande. We hopen binnenkort de helft van de bovenverdieping weer in gebruik te kunnen nemen.

Hierna volgen de bouwkundige werkzaamheden en de technische installatie op de begane grond.

Eind juli hopen we het chalet te kunnen plaatsen in de saunatuin. Het chalet zal voorzien zijn van een rust, kleedruimte en sanitaire voorziening.

Update
26 juni 2017

Vanaf afgelopen maandag kunnen de klanten weer gebruik maken van het zwembad en 2 buitensauna's.Uiteraard gaan de herstelwerkzaamheden voor de nieuwe sauna ruimte gewoon door. We verwachten op korte termijn, laatste week juli, de volgende stap te kunnen zetten.
Er zal dan een chalet met grote luifel in de saunatuin worden geplaatst. Het chalet zal dienen als omkleed ruimte en relax ruimte, daarnaast zal er een sanitaire voorziening in worden geplaatst.

Update
19 juni 2017

Wanneer de brand herstelwerkzaamheden voorspoedig zouden blijven verlopen, stond vandaag de opening van de barrelsauna, hout gestookte sauna en buitenbad in de planning.

Alles loopt tot dusver voorspoedig, dus vanaf vandaag kunnen de klanten van SportsPalace Nijmegen weer gebruik maken van de sauna tuin inclusief nieuwe barrelsauna, hout gestookte sauna en zwembad.

UPDATE
10 juni 2017
De brand van twee weken geleden verwoeste de beneden verdieping van het beauty & sauna complex van SportsPalace Nijmegen. De herstelwerkzaamheden lopen voorspoedig, de eerste zonnebanken zijn reeds teruggeplaatst en als alles volgens planning loopt zal er vanaf maandag 19 juni weer gebruikt gemaakt kunnen worden van het buitenbad, de hout gestookte buitensauna en de nieuwe barrel buitensauna.

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
9.00 - 23.00 uur
Zaterdag:
9.00 - 14.00 uur
Zondag:
9.00 - 15.00 uur


Adres
SportsPalace Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 7
6534 AD Nijmegen
Telefoon (024) 35 40 633

Openingstijden Buitensauna
Maandag t/m Vrijdag
10.30 - 22.30 uur
Zaterdag
10.30 - 14.00 uur
Zondag
10.30 - 15.00 uur

Accommodatie
- 4 zalen: 3 groepsleszalen en een fitnesszaal
- 7 Squashbanen
- Uitgebreid beauty & wellnesscentrum
- Buitensauna
- Verwarmd Buitenzwembad
- SportsBox


Extra's
- Kinderopvang
- Gratis parkeren
- Bar met koffie, thee en sportdranken


Wellness
- Sauna's
- Zonnebanken
- Beauty gedeelte

 

SportsPalace Nijmegen