Vestigingen SportsPalace

ONZE VESTIGINGEN IN NIJMEGEN EN ZIEUWENT

Elke sportschool van SportsPalace biedt verschillende faciliteiten. Bovendien kun je met ons all inclusive abonnement overal terecht. Lees snel verder en ontdek wat onze vestigingen allemaal te bieden hebben.

SPORTSPALACE NIJMEGEN

SportsPalace Nijmegen heeft niet alleen drie zalen voor groepslessen en een fitnesszaal, maar ook nog zeven squashbanen. Naast deze sportfaciliteiten bieden we in onze sportschool in Nijmegen ook uitgebreide mogelijkheden voor ontspanning, in de vorm van een beauty & wellness centrum met buitensauna. Bij SportsPalace Nijmegen bieden we naast het all inclusive abonnement ook nog het Basic abonnement aan, waarbij je alleen betaalt voor fitness. Wil je meer weten over dit abonnement? Of over de andere faciliteiten in deze vestiging? Voor meer informatie kun je kijken op de pagina over onze Sportschool Nijmegen.

SPORTSCHOOL ZIEUWENT

SportsPalace Zieuwent heeft vier zalen: voor fitness/cardio, voor groepslessen, een functioneel sport gedeelte en een RPM-zaal. Ook zijn er twee squashbanen aanwezig en hebben we een wellness gedeelte met een sauna, infrarood cabine’s,  Turks stoombad, zonnebanken en een buitenverblijf. Lees meer over deze vestiging over onze pagina over Sportschool in Zieuwent.

Algemene voorwaarden Franchise Easy Active_Hybride Club