Fitness & Squash

FITNESS INDIVIDUEEL OF MET EEN PERSONAL TRAINER

Ben je op zoek naar een Sportschool met een goede kwaliteit prijsverhouding, een sportschool waar je individueel of met een trainer aan de slag kan? Wil jij sporten in een fijne, gemoedelijke omgeving, waar kwaliteit de boventoon voert. Bij SportsPalace weten wij hoe belangrijk dit is. Daarom kun je bij ons kiezen voor individueel fitnessen óf voor fitnessen met een personal trainer. We hebben diverse begeleiding pakketten, al deze pakketten kunnen worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Zo weet je zeker dat je de juiste begeleiding krijgt om jouw doel te behalen.

SPORTSPALACE BASIC ABONNEMENT

Wil jij alleen maar fitnessen? In onze vestiging in Nijmegen vind je onze basic afdeling. Met een Basic abonnement kun je zeven dagen per week onbeperkt trainen op onze TechnoGym en Life Fitness cardio- en krachttoestellen. Dit abonnement draait volledig om fitness: heel geschikt dus wanneer je alleen gebruik wilt maken van onze fitnesstoestellen. Zo betaal je alleen voor hetgeen wat je wilt en niet voor zaken waarvan je geen gebruik maakt. Met een SportsPalace Basic abonnement krijg je:

  • Fitness en cardio op hoogwaardige apparatuur
  • Kleedkamers
  • Eigen entree en ruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Gebruik van de bar

DOE DE FITTEST

Natuurlijk is het lastig om via internet te bepalen welk abonnement het beste bij je past. Daarom kun je bij ons een vrijblijvende fittest doen. Wij nemen vervolgens contact met je op om de resultaten te bespreken. Meer weten over fitness bij SportsPalace? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Squashen in Nijmegen

Ontdek onze squashbanen! Huur een baan voor een intensieve 45-minuten durende squashsessie of profiteer van onze speciale squashabonnementen. Bekijk onze tarieven voor meer informatie. Wij bieden ook de mogelijkheid om squashrackets en ballen te huren, en we hebben een ervaren squashleraar in huis om je de fijne kneepjes van het spel te leren. Begin vandaag nog met je squash avontuur bij ons!

Ontdek het gemak van online boeken voor onze squashbanen op easyactive.aqqo.com. Houd er rekening mee dat wijzigingen en annuleringen uitsluitend via het account van de hoofd boeker mogelijk zijn. Telefonische boekingen en afmeldingen worden niet meer geaccepteerd. Maak gebruik van het gebruiksvriendelijke online platform voor een soepele ervaring.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Sportspalace

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij SportsPalace, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek