Wellness Nijmegen

Ben je opzoek naar Wellness in Nijmegen? Dan ben je bij SportsPalace aan het juiste adres. SportsPalace heeft naast de mogelijkheid om te fitnessen ook een wellnesscentrum waar je gebruik kunt maken van het verschillende faciliteiten om te ontspannen na bijvoorbeeld het sporten.

WELKE FACILITEITEN ZIJN ER BIJ SPORTSPALACE NIJMEGEN?

Wanneer je wilt relaxen, dan biedt onze Wellness Nijmegen verschillende faciliteiten aan. Zo bestaat het wellnesscentrum uit onder andere:

  • Finse sauna
  • Stoomcabines
  • Infrarood sauna
  • Zonnebank
  • Elektrische barrelsauna
  • Douche tempel

Bij het gebruik van de verschillende wellnessfaciliteiten is het dragen van kleding niet toegestaan. 

Voor degenen die liever wat meer bedekt zijn, is er goed nieuws! Op woensdagavond vanaf 18:30 is het badkleding avond. Dit biedt een comfortabele optie voor degenen die willen genieten van de sauna-ervaring zonder volledig naakt te zijn. Kom langs en ervaar de heerlijke warmte en welzijn, ongeacht je voorkeur!

WAT KOST EEN DAGJE Wellness nijmegen?

Wanneer je lid bent bij SportsPalace, kun je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder ook het wellnesscentrum.

ONTSPANNEN IN ANDERE SPORTSPALACE VESTIGINGEN

Ook de vestiging in Zieuwent beschikt over zonnebanken, stoomcabines en sauna’s waar je gebruik van kunt maken. Deze zijn voor leden onbeperkt te gebruiken, ben je geen lid maar wil je er toch gebruik van maken? Neem dan contact op met de desbetreffende vestiging.

Openingstijden Welness Nijmegen

Maandag:
09.30 – 22:30
Dinsdag:
09.30 – 22:30
Woensdag:
09.30 – 22:30
Donderdag:
09.30 – 22:30
Vrijdag:
09.30 – 22:30
Zaterdag:
09:30 – 13:30
Zondag:
09:30 – 14:30