GRATIS
Proefweek

VRAAG
NU AAN!
Lees meer

Fitness Nijmegen

Fitness in Nijmegen bij Sportspalace

Waarom je voor fitness Nijmegen bij Sportspalace moet kiezen? Simpel: omdat wij een compleet aanbod in fitness hebben. Onze vestiging in Nijmegen beschikt over drie zalen waar groepslessen gegeven worden en een zaal voor fitness en cardio. Als je een dagje liever wat afwisseling wilt hebben, kun je dat vinden in één van onze zeven squashbanen die onze sportschool telt. Of je nu cardio wilt doen, een groepsles wilt volgen of graag wilt squashen: bij SportsPalace in Nijmegen kan het allemaal.

All Inclusive Formule

Bij SportsPalace werken we met een all inclusive formule: je kunt gebruik maken van alle faciliteiten voor een vast bedrag per maand. Hierbij zijn alle wellnessfaciliteiten inbegrepen, wat betekent dat je ook in alle rust gebruik maken van de sauna’s, zonnebanken en het beautygedeelte. Kijk ook op onze pagina over onze vestiging van Fitness Nijmegen om te weten welke extra’s we nog meer bieden.

Maak gratis kennis

Om je er helemaal van te overtuigen dat fitness in Nijmegen bij SportsPalace voor jou is, nodigen we je uit voor een gratis proefweek. In die proefweek kun je al onze faciliteiten kosteloos uitproberen en raak je waarschijnlijk net zo enthousiast over fitness als wij. Daarnaast bieden wij ook een gratis fittest, waarmee je erachter kunt komen welk lidmaatschap het meest geschikt voor je is.

Fitness uitproberen in onze sportschool in Nijmegen tijdens een gratis proefweek? Vul dan ons contactformulier in en ontvang alle informatie:

Contact via pagina fitness Nijmegen

 

octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over lessen

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Our sponsor: Best Essay Writing Service and workoutplan.org

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico