Fitness Nijmegen

FITNESS IN NIJMEGEN BIJ SPORTSPALACE

Waarom je voor Fitnesscentrum Sportspalace moet kiezen? Simpel: omdat wij een zeer compleet aanbod in fitness hebben. Onze vestiging in Nijmegen beschikt over drie zalen. Kies uit groepslessen, fitness en cardio. Liever eendagje liever wat afwisseling? Gebruik een van de zeven squashbanen die onze sportschool telt. Kortom, kies voor cardio, volg een groepsles, of ga squashen. Bij SportsPalace in Nijmegen kan het allemaal.

ALL INCLUSIVE FORMULE

Bij SportsPalace werken we met een all inclusive formule. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten voor een vast bedrag per maand. Hierbij zijn alle wellness faciliteiten inbegrepen. Dit betekent dat je ook in alle rust gebruik maken van de sauna’s, zonnebanken en het beauty gedeelte. Kijk ook op onze pagina over onze vestiging van Sportspalace Nijmegen. Zo kom je te weten welke extra’s we nog meer bieden.

MAAK GRATIS KENNIS

Om je er helemaal van te overtuigen dat fitness in Nijmegen bij SportsPalace voor jou is, nodigen we je uit voor een gratis proefweek. In die proefweek kun je al onze faciliteiten kosteloos uitproberen en raak je waarschijnlijk net zo enthousiast over fitness als wij. Daarnaast bieden wij ook een gratis fittest. Hiermee kom jij achter welk lidmaatschap het meest geschikt voor je is.

Fitness uitproberen in onze sportschool in Nijmegen tijdens een gratis proefweek? Vul dan ons contactformulier in en ontvang alle informatie:

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Sportspalace

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij SportsPalace, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek