Sauna Nijmegen

Gezond leven heeft niet alleen te maken met voldoende beweging en het juiste eten, maar ook met rust en ontspanning. Bij SportsPalace hebben we onze sauna in Nijmegen omgebouwd tot een beauty- en saunaparadijs, waar je kunt ontspannen en helemaal tot rust kunt komen.

SAUNA NIJMEGEN: DOE NIEUWE ENERGIE OP

Ons beauty gedeelte in de vestiging Nijmegen is bij uitstek geschikt om een flinke dosis nieuwe energie op te doen. Zo kun je hier onder andere genieten van:

● Een Finse sauna
● Stoomcabine
● Infrarood sauna’s
● Zonnebanken
● Buitensauna’s
● Elektrische barrelsauna

Na je bezoek aan de sauna of stoomcabine, neem je een douche in onze nieuwe, luxe douchetempel. Vervolgens kun je heerlijk relaxen in de afkoeltempel, onze rustruimte met zachte ligbedden of van het terras met zonneweide. Van tevoren en na afloop kun je je op je gemak omkleden in de dames- of herenkleedkamers. Je kleding en waardevolle spullen kun je achterlaten in je eigen locker.

Bij het gebruik van de verschillende wellnessfaciliteiten is het dragen van kleding niet toegestaan. 

Voor degenen die liever wat meer bedekt zijn, is er goed nieuws! Op woensdagavond vanaf 18:30 is het badkleding avond. Dit biedt een comfortabele optie voor degenen die willen genieten van de sauna-ervaring zonder volledig naakt te zijn. Kom langs en ervaar de heerlijke warmte en welzijn, ongeacht je voorkeur!

SAUNA IN NIJMEGEN BIJ SPORTSPALACE

Op onze vestiging in Nijmegen hebben we verschillende soorten sauna. Heerlijk ontspannen na je workout? Dit doe je in één van de luxe sauna’s in Nijmegen. Wij hebben een Finse sauna, een elektrische barrelsauna, infraroodsauna en een houtgestookte sauna. Al deze sauna’s helpen om je vermoeide spieren te laten ontspannen en om het lichaam te reinigen. Infraroodsauna’s hebben een diepere straling, en zijn hierdoor bij uitstek geschikt voor mensen met spier- en gewrichtspijnen.

Sauna Nijmegen

STOOMSESSIE VOOR ONTSPANNING

Ieder mens verdient het om zichzelf te verwennen met een heerlijke stoomsessie in een stoomcabine. Door regelmatig een stoombad te nemen blijf je energiek en fit. Het levert je tal van blijvende voordelen op zoals stressvermindering, een betere nachtrust, een gezondere huid en een verbeterde weerstand. Wil je na het sporten tot rust komen in de stoomcabine, dan kan dat.

ZONNEBANK

Een gezond kleurtje én lekker ontspannen? Dat kan onder onze zonnebank in de sauna in Nijmegen. De zonnebank heeft als bijkomend voordeel dat het je spieren ontspant en je bloedsomloop stimuleert. Heerlijk na het sporten dus, maar ook fijn voor gewoon tussendoor. Wij hebben zonnebanken in al onze vestigingen, voor zowel leden als niet-leden.

SAUNA NIJMEGEN: ONBEPERKT ONTSPANNEN

Onbeperkt onze mooie sauna in Nijmegen bezoeken? Schaf dan een abonnement aan! Dit all inclusive abonnement is niet alleen te gebruiken voor de wellness, maar ook voor alle sportfaciliteiten van SportsPalace, in al onze vestigingen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een dagje wellness bij ons te doen, of om gebruik te maken van slechts één van onze wellnessfaciliteiten. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij informeren je graag. Het is ook mogelijk gebruik te maken van onderstaand contactformulier!

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Sportspalace

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij SportsPalace, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek