GRATIS
Proefweek

VRAAG
NU AAN!
Lees meer

Sauna Nijmegen

Gezond leven heeft niet alleen te maken met voldoende beweging en het juiste eten, maar ook met rust en ontspanning. Bij SportsPalace hebben we onze sauna in Nijmegen omgebouwd tot een beauty- en saunaparadijs, waar je kunt ontspannen en helemaal tot rust kunt komen.

Sauna Nijmegen: doe nieuwe energie op

Ons beauty gedeelte in de vestiging Nijmegen is bij uitstek geschikt om een flinke dosis nieuwe energie op te doen. Zo kun je hier onder andere genieten van:

● Een Finse sauna
● Verwarmd buitenzwembad
● Stoomcabine
● Infrarood sauna’s
● Zonnebanken
● Buitensauna’s
● Elektrische barrelsauna

Na je bezoek aan de sauna of stoomcabine, neem je een douche in onze nieuwe, luxe douchetempel. Vervolgens kun je heerlijk relaxen in de afkoeltempel, onze rustruimte met zachte ligbedden of rondom het zwembad met terras en zonneweide. Van tevoren en na afloop kun je je op je gemak omkleden in de dames- of herenkleedkamers. Je kleding en waardevolle spullen kun je achterlaten in je eigen locker.

Sauna in Nijmegen bij SportsPalace

Op onze vestiging in Nijmegen hebben we verschillende soorten sauna. Heerlijk ontspannen na je workout? Dit doe je in één van de luxe sauna’s in Nijmegen. Wij hebben een Finse sauna, een elektrische barrelsauna, infraroodsauna en een houtgestookte sauna. Al deze sauna’s helpen om je vermoeide spieren te laten ontspannen en om het lichaam te reinigen. Infraroodsauna’s hebben een diepere straling, en zijn hierdoor bij uitstek geschikt voor mensen met spier- en gewrichtspijnen.

Stoomsessie voor ontspanning

Ieder mens verdient het om zichzelf te verwennen met een heerlijke stoomsessie in een stoomcabine. Door regelmatig een stoombad te nemen blijf je energiek en fit. Het levert je tal van blijvende voordelen op zoals stressvermindering, een betere nachtrust, een gezondere huid en een verbeterde weerstand. Wil je na het sporten tot rust komen in de stoomcabine, dan kan dat.

Zonnebank

Een gezond kleurtje én lekker ontspannen? Dat kan onder onze zonnebank in de sauna in Nijmegen. De zonnebank heeft als bijkomend voordeel dat het je spieren ontspant en je bloedsomloop stimuleert. Heerlijk na het sporten dus, maar ook fijn voor gewoon tussendoor. Wij hebben zonnebanken in al onze vestigingen, voor zowel leden als niet-leden.

Sauna Nijmegen: Onbeperkt ontspannen

Onbeperkt onze mooie sauna in Nijmegen bezoeken? Schaf dan een abonnement aan! Dit all inclusive abonnement is niet alleen te gebruiken voor de wellness, maar ook voor alle sportfaciliteiten van SportsPalace, in al onze vestigingen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een dagje wellness bij ons te doen, of om gebruik te maken van slechts één van onze wellnessfaciliteiten. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij informeren je graag. Het is ook mogelijk gebruik te maken van onderstaand contactformulier!

Contact via pagina squash Nijmegen

Een bezoek aan de sauna is gezond

Wist je dat de kans op een verkoudheid 30% minder is wanneer je regelmatig naar de sauna gaat?

octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over lessen

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Our sponsor: Best Essay Writing Service and workoutplan.org

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico