Afvallen Nijmegen

Lukt het maar niet om die extra kilo’s kwijt te raken? Wil je voor de zomer weer wat strakker in je vel zitten? Bij SportsPalace in Nijmegen helpen wij je graag met het bereiken van je doelen, onder andere op het gebied van afvallen.

AFVALLEN IN NIJMEGEN MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Afvallen kan op heel veel manieren. Zo zijn er heel veel verschillende methodes om af te vallen, zoals met een dieet. Dit werkt echter vaak alleen op korte termijn. 90% van de mensen die afvallen komen na een tijdje weer op het oude gewicht, en dat is natuurlijk zonde. Natuurlijk is het belangrijk om op je voeding te letten, maar het allerbelangrijkste bij afvallen is beweging. Hulp bij afvallen in Nijmegen kun je daarom bij SportsPalace verwachten. Bij SportsPalace bieden wij persoonlijke begeleiding zodat iedereen zijn of haar doelen behaald.

DOELEN STELLEN BIJ HET AFVALLEN

Om succesvol te kunnen afvallen, is het belangrijk dat er doelen gesteld worden. Door doelen te stellen raak je beter gemotiveerd en meer controle. Dit zorgt uiteindelijk voor beter resultaat. Op basis van de gestelde doelen, kunnen we een passend sport schema maken, waarmee jij direct kunt starten.

Nederland beweegt te weinig

Wist je dat 60% van de Nederlandse bevolking te weinig beweegt?

Afvallen in Nijmegen

EEN SCHEMA OP MAAT

Wanneer je wilt gaan afvallen in Nijmegen bij SportsPalace, zullen we samen met jou een schema samenstellen op basis van je doelen. Met een schema weet je precies welke apparaten je het beste kunt gebruiken en op welke gewicht. Iedereen heeft andere doelen waardoor het schema op maat wordt gemaakt. Door onze vrijblijvende fittest te doen, krijgen wij een beter beeld van jouw persoonlijke doelen. Doordat we jouw doelen helder voor ogen hebben, kunnen we een schema op maat maken.

PROBEER SPORTSPALACE Nijmegen MET DE GRATIS PROEFWEEK

Wil je weten of SportsPalace bij je past? Dan kun je een gratis proefweek proberen. Tijdens deze proefweek kun je gebruik maken van alle faciliteiten van SportsPalace. Je kunt gebruik maken van de fitness faciliteiten, maar ook van andere faciliteiten zoals de sauna. Wil je afvallen in Nijmegen bij SportsPalace. Neem dan gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk direct onderstaand contactformulier in te vullen!

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Sportspalace

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij SportsPalace, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek