GRATIS
Proefweek

VRAAG
NU AAN!
Lees meer

Squash Nijmegen

Op zoek naar een goede plek voor squash in Nijmegen? Of je nou een beginner bent of juist een doorgewinterde speler: bij Sportspalace ben je aan het juiste adres. Wil je meer info over prijzen, materialen of lessen? Neem via het contactformulier onderaan de pagina contact met ons op.

Makkelijk te leren

Squash is niet moeilijk: de techniek van het slaan heb je heel snel onder de knie. Ook het voetenwerk is snel aan te leren, waardoor squashen ook heel geschikt is voor beginners. Met squashen kan je gewoon lekker voor de lol een balletje slaan, maar het is veel leuker om daadwerkelijk volgens de regels van het spel te spelen. De regels voor squashen zijn helemaal niet ingewikkeld. Wil je weten hoe de regels precies zijn? Vraag dan één van onze medewerkers. Zij leggen je graag uit squash gespeeld dient te worden.

Squash Nijmegen: 7 indoorbanen

Squash is ontzettend populair. Daarom heeft onze vestiging in Nijmegen maar liefst zeven squashbanen. En de banen bevinden zich allemaal binnen. Ideaal voor de donkere periodes als het buiten koud of regenachtig is!

Perfecte workout

Squashen in Nijmegen is een perfecte workout voor iemand die z’n energie kwijt wil. Je gebruikt namelijk ontzettend veel calorieën. Met een potje squashen verbrand je al gauw 900 kilocalorieën per uur. Ter vergelijking: met tennis is dat ongeveer 600 kilocalorieën per uur.

Squash Nijmegen: wat heb je nodig?

Je hebt voor squash alleen maar een racket en een squashballetje nodig. En indoor sportschoenen zijn bij ons verplicht. Squashballen heb je overigens in verschillende soorten, afhankelijk van je niveau. Hoe hoger je niveau des te minder hard stuitert de bal doordat deze de energie van de klap absorbeert. Materiaal nodig? Vul het contactformulier hieronder in en vraag naar de mogelijkheden.

Enthousiast geworden? Wil je een keer squash uitproberen, wil je meer weten over abonnementen of over het huren van materialen? Vul dan ons contactformulier in.

Contact via pagina squash Nijmegen

Squash is de perfecte workout

Wist je dat je met squash meer dan 900 kcal per uur verbrandt?

octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over lessen

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Our sponsor: Best Essay Writing Service and workoutplan.org

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico