GRATIS
Proefweek

SCHRIJF je
SNEL IN!
Lees meer

Sportschool Nijmegen

text-page-img01

Sportschool in Nijmegen

Of je nu graag spieren wilt kweken of juist je algehele conditie te verbeteren: bij onze sportschool in Nijmegen helpen wij je om jouw doelen te behalen. Dankzij de deskundige begeleiding, hoogwaardige fitnesstoestellen en ontspannende wellnessfaciliteiten wordt lekker sporten extra leuk. Lees snel meer over SportsPalace in Nijmegen.

logo-ico-red

All inclusive faciliteiten

Bij SportsPalace maken we gebruik van een unieke all inclusive formule. Hiermee kun je voor een vast bedrag onbeperkt van alle faciliteiten gebruik maken. Zo hebben we 3 zalen voor groepslessen, 7 squashbanen en een fitnesszaal, en bieden we ook de mogelijkheid tot buiten sporten. Natuurlijk is ontspanning na je workout ook belangrijk. Bij onze sportschool in Nijmegen kun je heerlijk tot rust komen in ons wellness centrum, dat bestaat uit een beauty en welness gedeelte, relax ruimtes en een verwarmd buitenzwembad. Als onderdeel van onze service bieden we ook kinderopvang en gratis parkeren en is er een sportbar aanwezig.

Persoonlijke begeleiding

Heb je graag iemand die je motiveert en begeleidt bij het sporten in een sportschool in Nijmegen? Dan is een personal trainer van SportsPalace dé oplossing voor jou. Een personal trainer motiveert en inspireert jou om te gaan sporten, zodat je effectief je doelen behaalt. Wanneer je ervoor kiest om met een personal trainer aan de slag te gaan, wordt die persoon jouw coach en vertrouwenspersoon. Jouw coach zal kijken hoe jij het beste je fitnessdoelen kan behalen en geeft daarbij ook persoonlijk voedingsadvies. Wil je meer weten over persoonlijke begeleiding? Kijk dan op onze pagina over personal training.

Gratis proefweek

Wij begrijpen dat je eerst wilt kijken of je je bij SportsPalace Nijmegen op je plek voelt, voordat je een abonnement afsluit. Daarom kun je bij ons gratis én vrijblijvend een proefweek komen sporten in de sportschool van Nijmegen! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om eerst onze gratis online fittest te doen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens en openingstijden hieronder.

 

Contactgegevens:

SportsPalace Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 7
6534 AD Nijmegen

Telefoon: 024 35 40 633

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag         08.45 – 23.00 uur
Zaterdag                             09.00 – 14.00 uur
Zondag                                09.00 – 15.00 uur

 

Sauna Nijmegen

Lees meer

Wat vertellen
leden over ons

Personal training

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico