GRATIS
Proefweek

VRAAG
NU AAN!
Lees meer

Sportschool Nijmegen

All-inclusive faciliteiten

Bij SportsPalace in Nijmegen (west) maken we gebruik sexy lesbian pornvan een unieke all inclusive formule. Hiermee kun je voor een vast bedrag onbeperkt van alle faciliteiten gebruik maken. Zo hebben we 3 zalen voor groepslessen zoals Zumba of Spinning, 7 squashbanen en een fitnesszaal, en bieden we ook de mogelijkheid om buiten te sporten. Natuurlijk is ontspanning na je workout ook belangrijk. Bij onze sportschool in Nijmegen kun je heerlijk tot rust komen in ons wellnesscentrum, dat bestaat uit een beauty en wellness gedeelte met onder andere een sauna, relax ruimtes en een verwarmd buitenzwembad. Als onderdeel van onze service bieden we ook kinderopvang en gratis parkeren en is er een sportbar aanwezig. Ook biedt Sportspalace Nijmegen hulp bij afvallen.

Persoonlijke begeleiding bij de sportschool in Nijmegen

Heb je graag iemand die je motiveert en begeleidt bij het sporten in een sportschool in Nijmegen? Dan is een personal trainer van SportsPalace dé sexy lesbians having sexoplossing voor jou. Een personal trainer motiveert en inspireert jou om te gaan sporten, zodat je effectief je doelen behaalt. Wanneer je ervoor kiest om met een personal trainer aan de slag te gaan, wordt die persoon jouw coach en vertrouwenspersoon. Jouw coach zal kijken hoe jij het beste je fitnessdoelen kan behalen en geeft daarbij ook persoonlijk voedingsadvies. Wil je meer weten over persoonlijke begeleiding? Kijk dan op onze pagina over personal training.

Basic fitness in Nijmegen vanaf € 14,95- per 4 weken!

Wil jij alleen maar fitnessen in onze gym in Nijmegen? Hiervoor bieden wij bij onze sportschool het Basic fitness abonnement aan. Met dit abonnement krijg je precies datgene waar je voor betaalt: fitness. Maak zeven dagen per week gebruik van onze hoogwaardige Technogym en Life Fitness kracht- en cardio apparatuur.

Gratis proefweek

Wij begrijpen dat je eerst wilt kijken of je je bij SportsPalace Nijmegen op je plek voelt, voordat je een abonnement afsluit. Daarom kun je bij ons gratis én vrijblijvend een proefweek komen sporten in de sportschool van Nijmegen! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om eerst onze gratis online fittest te doen.  Wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Contact via pagina sportschool Nijmegen

Probeer ons 1 week lang gratis uit

Vraag NU aan
octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over lessen

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Our sponsor: Best Essay Writing Service and workoutplan.org

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico