Sportschool Zieuwent

ONZE SPORTSCHOOL IN ZIEUWENT

Wil jij afvallen? Gespierder worden? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Wat voor doel je ook hebt, onze sportschool Zieuwent helpt je om jouw doelen te behalen. Haal het beste uit jezelf, indien gewenst met een personal trainer, en ontdek hoe leuk sporten is!

Sporten op maat

De reden om te gaan sporten kan voor iedereen anders zijn. De een wil fitter worden, de ander wil afvallen of juist aankomen in spiermassa. Doordat elke sportschool lid anders is, maken wij voor iedereen een fitness schema op maat. Op basis van je doel stellen we een schema samen, voor het beste resultaat.

Persoonlijke begeleiding bij Sportschool Zieuwent

Vind je het prettig om tijdens het sporten in Zieuwent intensief advies en begeleiding te krijgen van een begeleider? Dan is het sporten met een Personal trainer een optie. Een personal trainer motiveert en inspireert jou om te gaan sporten, zodat je effectief je doelen behaalt.
 

Liever even heerlijk tot rust komen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Ga lekker onder de zonnebank of ontspan in één van onze sauna’s of Turkse stoombaden van onze wellness. Voor alle vaders en moeders die graag sporten biedt SportsPalace de oplossing. Je kunt jouw kind(eren) namelijk veilig achterlaten in onze gratis crèche, zodat je met een gerust hart kunt gaan sporten. Met jouw abonnement kun je niet alleen terecht in onze sportschool in Zieuwent, maar ook in onze vestiging in Nijmegen

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Sportspalace

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij SportsPalace, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek