Sportschool Nijmegen

ALL-INCLUSIVE FACILITEITEN

Bij SportsPalace in Nijmegen (west) maken we gebruik van een unieke all inclusive formule. Hiermee kun je voor een vast bedrag onbeperkt van alle faciliteiten gebruik maken. Zo hebben we 2 zalen voor groepslessen zoals Callanetics, 7 squashbanen en een fitnesszaal. Natuurlijk is ontspanning na je workout ook belangrijk. Bij onze sportschool in Nijmegen kun je heerlijk tot rust komen in ons wellness centrum, dat bestaat uit een beauty en wellness gedeelte met onder andere een sauna, en relax ruimtes . Als onderdeel van onze service bieden gratis parkeren aan en is er een sportbar aanwezig. Ook biedt SportsPalace Nijmegen hulp bij afvallen.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ DE SPORTSCHOOL IN NIJMEGEN

Heb je graag iemand die je motiveert en begeleidt bij het sporten in een sportschool in Nijmegen? Dan is een personal trainer van SportsPalace dé oplossing voor jou. Een personal trainer motiveert en inspireert jou om te gaan sporten, zodat je effectief je doelen behaalt. Wanneer je ervoor kiest om met een personal trainer aan de slag te gaan, wordt die persoon jouw coach en vertrouwenspersoon. Jouw coach zal kijken hoe jij het beste je fitnessdoelen kan behalen en geeft daarbij ook persoonlijk voedingsadvies. Wil je meer weten over persoonlijke begeleiding? Kijk dan op onze pagina over personal training.

BASIC FITNESS IN NIJMEGEN VANAF € 17,95- PER 4 WEKEN!

Wil jij alleen maar fitnessen in onze gym in Nijmegen? Hiervoor bieden wij bij onze sportschool het Basic fitness abonnement aan. Met dit abonnement krijg je precies datgene waar je voor betaalt: fitness. Maak zeven dagen per week gebruik van onze hoogwaardige Technogym en Life Fitness kracht- en cardio apparatuur.

GRATIS PROEFWEEK

Wij begrijpen dat je eerst wilt kijken of je je bij SportsPalace Nijmegen op je plek voelt, voordat je een abonnement afsluit. Daarom kun je bij ons gratis én vrijblijvend een proefweek komen sporten in de sportschool van Nijmegen! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om eerst onze gratis online fittest te doen.  Wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in: