GRATIS
Proefweek

VRAAG
NU AAN!
Lees meer

Sportschool Zieuwent

Onze sportschool in Zieuwent

Wil jij afvallen? Gespierder worden? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Wat voor doel je ook hebt, onze sportschool Zieuwent helpt je om jouw doelen te behalen. Haal het beste uit jezelf, indien gewenst met een personal trainer, en ontdek hoe leuk sporten is!

Profiteer van onze all inclusive formule

Het unieke van deze Sportschool in Zieuwent is onze all inclusive formule. Dankzij deze formule betaal jij een vast bedrag per vier weken. Hiermee kun je kosteloos gebruik maken van alle diensten. Zo kun je er voor kiezen om de ene keer te gaan fitnessen en een andere keer een groepsles te volgen. Het is op onze locatie in Zieuwent ook mogelijk om een potje te squashen. Voor de echte squash fanaten hebben wij zelfs een speciaal squashabonnement. Wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Liever even heerlijk tot rust komen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Ga lekker onder de zonnebank of ontspan in één van onze sauna’s of Turkse stoombaden van onze wellness. Voor alle vaders en moeders die graag sporten biedt SportsPalace de oplossing. Je kunt jouw kind(eren) namelijk veilig achterlaten in onze gratis crèche, zodat je met een gerust hart kunt gaan sporten. Met jouw abonnement kun je niet alleen terecht in onze sportschool in Zieuwent, maar ook in onze vestiging in Nijmegen en Zutphen.

 

Contact via pagina sportschool Zieuwent

The borrowers are credito urgente given an assurance against the amount deposited by secured personal finance, and the repayment is possible only in the event there is the amount that is secured.

Probeer ons 1 week lang gratis uit

vraag nu aan
octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over lessen

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Our sponsor: Best Essay Writing Service and workoutplan.org

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico