Sportschool nabij Lichtenvoorde

Zou jij graag willen afvallen? Lekkerder in je vel willen zitten? En gespierder worden? In onze sportschool in de buurt van Lichtenvoorde helpen wij jou om jouw doelen te behalen. Ook het beste uit jezelf halen? Begin vandaag nog!

MAAK GEBRUIK VAN DE ALL INCLUSIVE-FORMULE

Bij SportsPalace in Zieuwent, vlakbij Lichtenvoorde, hanteren wij een all inclusive-formule. Dankzij deze formule betaal jij één vast per bedrag per vier weken. Met dit abonnement kun je kosteloos gebruik maken van al onze faciliteiten. Je kunt dus niet alleen lekker gaan fitnessen of een groepsles volgen, maar bijvoorbeeld ook een potje gaan squashen. Voor de échte squashfanaten hebben wij ook een speciaal squashabonnement!

KOM TOT RUST IN DE WELLNESS

Natuurlijk kun je na het sporten in onze sportschool in de buurt van Lichtenvoorde ook heerlijk tot rust komen. Geniet van de zonnebank of ontspan in één van de sauna’s of Turkse stoombaden in de wellness.Hot sexy babes get picked up on the streets for a good fuck 30 – cumshot, facial, porn Voor sportieve vaders en moeders die geen oppas kunnen vinden, hebben wij een gratis crèche. En wat ook handig is: met een abonnement van SportsPalace kun je terecht in al onze filialen. Dus ook in Nijmegen en Zutphen!

1 WEEK GRATIS SPORTEN

Ontdek de voordelen van sporten bij SportsPalace tijdens één week gratis sporten! Hiermee kun je zeven dagen lang gebruik maken van al onze faciliteiten en ontdekken of onze sportschool bij jou past. Meld je nu aan voor onze gratis proefweek via onderstaand formulier. We zien je graag terug op onze locatie in Zieuwent!

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Sportspalace

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij SportsPalace, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek