GRATIS
Proefweek

VRAAG
NU AAN!
Lees meer

Sportschool nabij Lichtenvoorde

Zou jij graag willen afvallen? Lekkerder in je vel willen zitten? En gespierder worden? In onze sportschool in de buurt van Lichtenvoorde helpen wij jou om jouw doelen te behalen. Ook het beste uit jezelf halen? Begin vandaag nog!

Maak gebruik van de all inclusive-formule

Bij SportsPalace in Zieuwent, vlakbij Lichtenvoorde, hanteren wij een all inclusive-formule. Dankzij deze formule betaal jij één vast per bedrag per vier weken. Met dit abonnement kun je kosteloos gebruik maken van al onze faciliteiten. Je kunt dus niet alleen lekker gaan fitnessen of een groepsles volgen, maar bijvoorbeeld ook een potje gaan squashen. Voor de échte squashfanaten hebben wij ook een speciaal squashabonnement!

Kom tot rust in de wellness

Natuurlijk kun je na het sporten in onze sportschool in de buurt van Lichtenvoorde ook heerlijk tot rust komen. Geniet van de zonnebank of ontspan in één van de sauna’s of Turkse stoombaden in de wellness. Voor sportieve vaders en moeders die geen oppas kunnen vinden, hebben wij een gratis crèche. En wat ook handig is: met een abonnement van SportsPalace kun je terecht in al onze filialen. Dus ook in Nijmegen en Zutphen!

1 week gratis sporten

Ontdek de voordelen van sporten bij SportsPalace tijdens één week gratis sporten! Hiermee kun je zeven dagen lang gebruik maken van al onze faciliteiten en ontdekken of onze sportschool bij jou past. Meld je nu aan voor onze gratis proefweek via onderstaand formulier. We zien je graag terug op onze locatie in Zieuwent!

Contact via pagina sportschool nabij Lichtenvoorde

These are just a few strategies about the best way best to go about essay writing services selecting an essay services.

octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over lessen

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Our sponsor: Best Essay Writing Service and workoutplan.org

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico