GRATIS
Proefweek

SCHRIJF je
SNEL IN!
Lees meer

Sportschool Zutphen

Sporten en in beweging zijn is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook nog eens ontzettend leuk! Of je nu op zoek bent naar een personal trainer die jou altijd weet te motiveren om bijvoorbeeld af te vallen, individueel wilt fitnessen of gezellige groepslessen wilt volgen: het kan bij onze sportschool Zutphen. Na het sporten kun je jezelf bovendien belonen door heerlijk te ontspannen in onze wellness. Lees snel verder en ontdek wat SportsPalace in Zutphen allemaal te bieden heeft.

Behaal jouw fitnessdoelen

In onze sportschool in Zutphen kun je fitnessen en groepslessen volgen. Ook is het mogelijk om te gaan sporten met een personal trainer. Hij of zij helpt jou om het beste uit jezelf te halen. Wanneer je ervoor kiest om mee te doen met de 5 week challenge, krijg je extra hulp van een voedingscoach. Deze neemt jouw voedingspatroon onder de loep en stelt een nieuw plan op, zodat je jouw doelen zeker weet te behalen.

Sportschool Zutphen: meer dan alleen sporten

Onze sportschool heeft meer te bieden dan sporten. Zo kun je bij ons na het sporten gebruik maken van de sauna, het Turks stoombad of de zonnebank. Vind je het lastig om oppas voor je kinderen te vinden? Geen probleem: bij SportsPalace hebben we een eigen kinderopvang. Zo kun jij met een gerust hart gaan sporten! Wat dit alles kost, vraag je je af? Helemaal niets. Onze all inclusive formule is datgene wat ons uniek maakt. Met een abonnement kun je onbeperkt gebruik maken van al deze faciliteiten voor een vast bedrag per vier weken. Bovendien is het abonnement geldig in al onze vestigingen. Zo kun je met jouw abonnement ook gaan sporten in onze sportscholen in Nijmegen en Zieuwent.

 Ervaar zelf al onze mogelijkheden

Twijfel je nog of SportsPalace wat voor jou is? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefweek fitness en ontdek of onze sportschool in Zutphen bij jou past! Wil je graag meer informatie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Hieronder kun je onze contactgegevens en openingstijden vinden.

Neem contact met ons op:
Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht:
octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over de roosters? Mail ons!

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico