GRATIS
Proefweek

VRAAG
NU AAN!
Lees meer

Wellness in Nijmegen

Onze wellness in Nijmegen

Het saunabad is een weldaad voor de mens, iets waarvoor je de tijd moet nemen. Bij SportsPalace begrijpen wij dat als geen ander. Daarom hebben we onze sauna in Nijmegen omgebouwd tot een waar beauty paradijs waar je heerlijk tot rust kunt komen. Zo kun je in onze vestiging in Nijmegen onder andere genieten van:

● Finse sauna
● verwarmd buitenzwembad
● stoomcabines
● infrarood sauna
● de zonnebank
● elektrische barrelsauna
● douche tempel

Vervolgens kun je heerlijk relaxen in de afkoeltempel, in de rustruimte met lekkere ligbedden of rondom het zwembad met terras en zonneweide. In het beauty gedeelte zijn dames- en herenkleedkamers gevestigd, met privé lockers.

Je kan bij onze vestiging in Nijmegen ook genieten van een heerlijke wellness dag zonder abonnement. Voor een complete welness dag, inclusief gebruik van fitness en 1x de turbo zonnebank betaalt u € 20,-

Relaxen in al onze vestigingen

Niet alleen in onze wellness in Nijmegen, maar ook in onze vestigingen in Zieuwent of Zutphen kun je heerlijk ontstressen. In al onze vestigingen vind je zonnebanken, stoomcabines en sauna’s, waarin je heerlijk kunt ontspannen na het sporten. Deze faciliteiten zijn voor abonnementhouders kosteloos én onbeperkt te gebruiken dankzij onze all inclusive formule. Liever gewoon een dagje komen ontspannen in één van onze beauty gedeeltes? Dat kan natuurlijk ook. Voor meer informatie over welke wellness faciliteiten je kunt vinden in de vestigingen kun je altijd contact met ons opnemen.

Onbeperkt wellness én sporten met de all inclusive formule

Benieuwd of een all inclusive abonnement van SportsPalace bij jou past? Meld je dan een voor een gratis proefweek! Tijdens deze week maak je onbeperkt gebruik van onze wellness en sportfaciliteiten. Meer weten over ons aanbod? Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

Contact via pagina sportschool Zieuwent

octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over lessen

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Our sponsor: Best Essay Writing Service and workoutplan.org

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico