Sport
SportsPalace heeft op iedere vestiging veel ruimte voor gedegen fitness- en cardio-apparatuur van de merken Life Fitness en Technogym. Door een logische opstelling is de routing als vanzelfsprekend en komen alle spiergroepen aan bod. De fitnessinstructors hebben een gedegen opleiding genoten want zij zijn degene die je moeten motiveren en entousiasmeren om net dat beetje extra te geven.


Beauty
Je wilt niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk in balans zijn. Wie een saunabad neemt, komt volledig tot rust. Daarom is er bij iedere vestiging aandacht voor Beauty en welness: overal is een sauna, Turks stoombad en staan er zonnebanken. Voor leden gratis, voor niet-leden ook toegankelijk tegen vergoeding.

SportsPalace Nijmegen
Het saunabad is een weldaad voor de mens, waarvoor je de tijd moet nemen. Daarom heeft SportsPalace van het beautygedeelte in de vestiging in Nijmegen aan de Nieuwe Dukenburgseweg 7 een waar paradijs gemaakt. Je kunt daar een flinke dosis nieuwe energie opdoen. Whirlpool, neveldouche, regenplafond, verwarmd zwembad, ijskoud dompelbad, Turks stoombad, infrarood sauna, buitensauna en nog veel meer. Heerlijk relaxen kan o.a. in het horecaverblijf of in de relaxruimte met o.a. een openhaard, rustbanken en massagestoelen, of rondom het zwembad met terras en zonneweide. Je zult je er snel thuis voelen.

Badkledingdag
Woensdag vanaf 18.30 uur geldt voor het gehele sauna gedeelte, badkleding verplicht

Ladies Only
Op maandag en donderdag van 10.00 uur tot 14.00 uur geldt er voor de helft van het sauna gedeelte, ladies only

Privé-sauna
Uniek in Oost-Nederland, volledig ongestoord relaxen met alle faciliteiten die je wenst. Het gaat hier om de privé te huren sauna van SportsPalace Sports & Beauty in Nijmegen. Want naast de complete algemene sauna is er nog een complete sauna en deze is geheel privé te huren. Je beschikt over een eigen whirlpool, sauna, Turks stoombad, afkoelgelegenheid en relaxruimte. Ook algemene faciliteiten staan je ter beschikking. De privé-sauna heeft een eigen kleed/doucheruimte, toilet en horecagelegenheid. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen best de weldaad van een sauna willen proeven, maar om een of andere reden (bijv. handicap, schaamte) dit niet (durven) doen. Bij SportsPalace kan nu echt iedereen in de sauna. De privé-sauna is, net als alle andere faciliteiten op te nemen in zelf samen te stellen of reeds samengestelde arrangementen. Wilt u reserveren of meer informatie, bel (024) 35 40 633.

Buitensauna
SportsPalace Nijmegen heeft een gloednieuwe buitensauna aan het beauty assortiment toegevoegd.

Beauty-Tips
In onze vestiging Nijmegen is GB Schoonheidssalon gehuisvest, tel. 06-21560655.

Zonnebank

Bubbelbad

Buitenbad