Yoga Nijmegen

Door yoga te doen, word je bewust van je lichaam, en zul je ook bewuster aan de slag gaan met de beweging en voeding die je je lichaam geeft. Bovendien zorgt yoga voor stressvermindering, waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten. Wil jij ook de voordelen van yoga ervaren? Beoefen dan yoga bij Sportspalace in Nijmegen.

WAT IS YOGA PRECIES?

Yoga is niet prestatiegericht. Bij yoga gaat het om de balans tussen lichaam en geest. Tijdens de yogalessen leer je te luisteren naar je eigen lichaam. Het belangrijkste is dat je je fysiek en mentaal flexibel gaat voelen door het doen van oefeningen. Veel mensen denken dat yoga bestaat uit lastige, vrijwel onmogelijk oefeningen. Dit is niet waar. Yoga bestaat uit oefeningen die voor iedereen makkelijk zijn uit te voeren. Daarnaast zullen oefeningen steeds makkelijker gaan naarmate je ze vaker doet.

Yoga in Nijmegen

POWER YOGA IN NIJMEGEN

Yoga is er in alle soorten en maten. Het is daarom goed om verschillende soorten lessen te proberen, zodat je kunt ontdekken wat je leuk vindt. In Nijmegen geven wij normale yogalessen en Power Yoga. Power Yoga is een hele intensieve vorm van yoga, die zich in de eerste plaats richt op het lichamelijke deel van de oefeningen. Tijdens de les voer je een serie krachtige en dynamische bewegingen uit, waarbij je gebruikmaakt van een speciale ademtechniek. Door de bewegingen geconcentreerd uit te voeren, train je niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Bekijk op het lesrooster wanneer je onze Yogalessen kunt volgens in Nijmegen.

VOOR WIE ZIJN ONZE YOGALESSEN BEDOELD?

Yoga is voor iedereen. Of je nu jong of oud, beginner of expert bent, yoga kan voor iedereen leuk zijn. Naast het feit dat je van yoga ontspannen wordt, kan het ook helpen om klachten aan je spieren en gewrichten te verminderen. Huisartsen en fysiotherapeuten adviseren daarom ook regelmatig om yoga oefeningen te doen bij fysieke klachten. Onze Yoga in Nijmegen is er niet alleen om fysieke klachten te verminderen, maar is er ook om bij mentale klachten te helpen. Als je bijvoorbeeld erg gestresst bent of last hebt van een depressie, kan yoga wonderen verrichten. Tijdens het beoefenen van yoga wordt namelijk een stofje in je hersenen aangemaakt dat je helpt te ontspannen.

OPZOEK NAAR YOGA IN NIJMEGEN? DE EERSTE LES IS GRATIS!

Wil je  yogalessen volgen bij ons of wil je te weten te komen of yoga bij je past? Meld je aan voor een gratis proefweek. Hiermee kun je een week lang vrijblijvend de lessen yoga en Power Yoga proberen, en ervaar je zelf alle voordelen die yoga in Nijmegen bij SportsPalace met zich meebrengt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Sportspalace

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij SportsPalace, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek