Pilates Nijmegen

Tijdens een effectieve training alle spiergroepen tegelijk versterken en rekken om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen, dat is wat je doet bij de lessen pilates in Nijmegen. Pilates is een methode van trainen waarbij houding, coördinatie, geest en stabiliteit het uitgangspunt is. Ben je ook benieuwd wat pilates in Nijmegen bij SportsPalace voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

WAT HOUDT PILATES IN NIJMEGEN IN?

Je hebt waarschijnlijk wel eens van pilates gehoord, maar wat doet een training pilates in Zutphen precies met je lichaam? Ten eerste is het belangrijkste doel om een sterk en stabiel lichaamscentrum, ook wel kern genoemd, op te bouwen. Wanneer je een sterke kern hebt, geef je met elke activiteit meer kracht en balans. Daarnaast vermindert het ook nog eens de kans op blessures. Het hebben van een sterke kern is dus ontzettend belangrijk, want deze spieren met name rondom je buik, rug, heup en bekken gebruik je dagelijks.

pilates in Nijmegen

MEER DAN EEN TRAINING VOOR SPIEREN

Naast het feit dat pilates goed is voor vrijwel alle spieren in je lichaam, kunnen de lessen pilates in Nijmegen ook therapeutisch gebruikt worden. Zo kan de therapie helpen bij de revalidatie voor zieken en bij chronische aandoeningen. Ook helpt het, naast het voorkomen van blessures, ook bij het herstellen van blessures.

PILATES IN NIJMEGEN PROBEREN?

Dat kan! Bij SportsPalace kun je een gratis proefweek aanvragen. Tijdens de proefweek kun je gebruik maken van alle faciliteiten van SportsPalace en deelnemen aan verschillende groepslessen, waaronder ook Pilates. Neem contact met ons op voor de gratis proefweek bij SportsPalace Nijmegen. Het is ook mogelijk om direct onderstaand contactformulier in te vullen!

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Sportspalace

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij SportsPalace, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek