Personal Trainer in Nijmegen

Wil jij gezonder gaan leven? Écht fit worden? Het kan lastig zijn om te beginnen met sporten. Onze personal trainer in Nijmegen maakt een trainings- en voedingsschema dat is aangepast op jouw lichaamstype en leefstijl, en zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft. Zo blijft het sporten leuk én behaal jij binnen de kortste keren jouw doelen!

VOOR WIE IS TRAINEN MET EEN PERSONAL TRAINER GESCHIKT?

Trainen met een personal trainer in Nijmegen is voor iedereen! Of je nou jong bent of een beetje ouder: iedere sportschool bezoeker kan inspiratie, motivatie en trainings- en voedingsadviezen gebruiken. Een personal trainer maakt namelijk een schema wat compleet aansluit bij de doelen die je als sportschool bezoeker hebt. Bij de een is dat sterker worden, bij de ander is dat bijvoorbeeld 10 kilo afvallen. Onze ervaren personal trainers kunnen je helpen bij:

  • Afvallen
  • Fitter worden
  • Spiermassa opbouwen
  • Spierkracht opbouwen
  • Conditie verbeteren
  • Letterlijk én figuurlijk beter in je vel te zitten!
Personal Trainer Nijmegen

SNELLE RESULTATEN

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk resultaten zien. Onze personal trainer in Nijmegen kan je hierbij helpen. Met jouw eigen trainings- en voedingsschema, dat helemaal is aangepast op jouw lichaamstype en leefstijl, werk je op een effectieve manier aan je sportdoelen. Wanneer je traint met een personal trainer, worden alle resultaten bijgehouden. Hierdoor zie je precies hoeveel vooruitgang je al hebt geboekt en op welke vlakken het nog beter kan.

ONZE PERSONAL TRAINING PAKKETTEN

Sporten met een personal trainer hoeft niet duur te zijn. Omdat iedereen andere behoeften heeft, hebben wij bij SportsPalace verschillende personal training pakketten samengesteld. Deze pakketten bestaan uit een verschillend aantal trainingen. Je kunt hierbij zelf kiezen of je wilt trainen in groepsverband, of liever alleen met jouw coach. Verder ontvang je een voedings- en trainingsschema, dat volledig is aangepast op jouw lichaam en behoeften.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Ontdek of deze manier van trainen iets voor jou is! Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak met onze personal trainer in Nijmegen.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Sportspalace

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij SportsPalace, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek