GRATIS
Proefweek

SCHRIJF je
SNEL IN!
Lees meer

Personal trainer in Nijmegen

Wil jij gezonder gaan leven? Écht fit worden? Het kan lastig zijn om te beginnen met sporten. Onze personal trainer in Nijmegen maakt een trainings- en voedingsschema dat is aangepast op jouw lichaamstype en leefstijl, en zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft. Zo blijft het sporten leuk én behaal jij binnen de kortste keren jouw doelen!

Voor wie is trainen met een personal trainer geschikt?

Trainen met een personal trainer in Nijmegen is voor iedereen! Of je nou jong bent of een beetje ouder: iedere sportschoolbezoeker kan inspiratie, motivatie en trainings- en voedingsadviezen gebruiken. Onze ervaren personal trainers helpen jou:

  • Af te vallen;
  • Fitter te worden;
  • Letterlijk én figuurlijk beter in je vel te zitten.

Snelle resultaten

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk resultaten zien. Onze personal trainer in Nijmegen kan je hierbij helpen. Met jouw eigen trainings- en voedingsschema, dat helemaal is aangepast op jouw lichaamstype en leefstijl, werk je op een effectieve manier aan je sportdoelen.

Onze personal training pakketten

Sporten met een personal trainer hoeft niet duur te zijn. Omdat iedereen andere behoeften heeft, hebben wij bij SportsPalace verschillende personal training pakketten samengesteld. Deze pakketten bestaan uit een verschillend aantal trainingen. Je kunt hierbij zelf kiezen of je wilt trainen in groepsverband, of liever alleen met jouw coach. Voor mensen die écht snel hun doelen willen behalen bieden wij de ‘5-weken challenge’ aan. In vijf weken tijd train je één keer per week onder begeleiding van jouw personal trainer in Nijmegen. Verder ontvang je een voedings- en trainingsschema, dat volledig is aangepast op jouw lichaam en behoeften.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ontdek of deze manier van trainen iets voor jou is! Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak met onze personal trainer in Nijmegen.

Neem contact met ons op:
Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht:
Haal het beste uit jezelf

octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over de roosters? Mail ons!

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico