Zumba Zutphen

Wil jij graag een betere conditie en een strakker figuur op een leuke manier? Dan is onze groepsles zumba in Zutphen wat voor jou! Hierbij dans je jezelf, met een lach op je gezicht, naar een sportief lichaam. 

WAT IS ZUMBA?

Zumba is een manier van sporten die gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse dans. Dit zijn dansen als salsa, merengue, axé en cumbia. In een gezellige groep dans je op swingende muziek en behaal jij jouw doelen op een leuke manier. Je kunt je zelfstandig aanmelden, maar leuker is het natuurlijk nog om een vriend of vriendin mee te nemen.

WAAROM ZUMBA BIJ SPORTSPALACE IN ZUTPHEN?

Naast het feit dat zumba erg leuk is om te doen, is het ook nog eens ontzettend goed voor je lichaam. Bij de zumbalessen in onze sportschool in Zutphen worden low impact moves namelijk afgewisseld met high impact moves, waardoor je ongemerkt een effectieve intervaltraining doet. Tijdens zo’n training verbrand je tot wel 900 calorieën per uur en verbeter je razendsnel je conditie. Daarnaast is deze groepsles toegankelijk voor iedereen en hoef je geen ervaring te hebben.

GROEPSLES ZUMBA IN ZUTPHEN

Onze groepsles zumba wordt ook in Zutphen verzorgd door gecertificeerde zumba-instructeurs. Zo weet je zeker je zumba leert zoals het hoort. Tijdens een speciale cursus hebben zij een licentie behaald, zodat ze jou de beste persoonlijke begeleiding kunnen geven.

MELD JE AAN VOOR ZUMBA

Wil je graag zumba in Zutphen eens een keer uitproberen? Dat kan bij SportsPalace. Meld je gewoon aan voor een gratis proefweek voor onze sportschool. Dan kun je niet alleen zumba, maar ook alle andere groepslessen testen. En daarna even lekker ontspannen in de wellness. Eerst meer informatie? Vuldan onderstaand formulier in.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Sportspalace

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij SportsPalace, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek