GRATIS
Proefweek

SCHRIJF je
SNEL IN!
Lees meer

Sportschool Doetinchem

BREAKING NEWS: VANAF 1 JULI 2019 WORDT SPORTSPALACE DE HUET OVERGENOMEN DOOR FITLAND DOETINCHEM

 

Zoveel mensen, zoveel wensen: wij begrijpen dat je verschillende redenen kan hebben om te gaan sporten. Wil je fitnessen om sterker te worden, je conditie verbeteren of wil je alleen maar een paar kilo afvallen in Doetinchem? Omdat wij het belangrijk vinden dat we aan de wensen van iedere sporter te voldoen, hebben wij een groot aanbod aan faciliteiten. Ontdek onze Sportschool Doetinchem: Sportspalace De Huet!

Sporten op veel verschillende manieren

Onze sportschool in Doetinchem beschikt over 4 zalen: fitness/cardio, groepslessen, spinning en een zaal voor megawalk. In onze zaal voor groepslessen worden elke dag vele verschillende groepslessen aangeboden, van Pilates en Yoga tot Spinning en Body Pump. Wil je weten welke groepslessen wij nog meer in onze sportschool in Doetinchem aanbieden? Kijk dan op onze pagina met het groepslesrooster voor deze vestiging. Zo weet je direct op welke dagen en tijden jouw favoriete groepslessen gegeven worden!

Sportspalace Doetinchem is meer dan alleen maar fitness

Bij SportsPalace maken we gebruik van een unieke all inclusive formule. Dit betekent dat je voor een vast bedrag onbeperkt van de faciliteiten gebruik kan maken. Dus wil je na je workout nog even ontspannen in de sauna of onder de zonnebank? Bij onze sportschool in Doetinchem kan het allemaal kosteloos met je abonnementspas. Ons wellness gedeelte bestaat uit een sauna, een Turks stoombad en zonnebanken. Als extra bieden we in SportsPalace de Huet ook nog een kinderopvang, zodat je rustig kunt gaan sporten. Daarnaast beschikt SportsPalace de Huet over drie squash banen. Verder kun je bij ons gratis voor de deur parkeren of na het sporten even een drankje doen in onze sportbar.

Gratis proefweek en fittest

Benieuwd of onze sportschool Doetinchem en haar faciliteiten goed bij jou passen? Doe onze gratis fittest en meld je aan voor de gratis proefweek. Zo kun je zelf ervaren hoe leuk sporten bij onze sportschool in Doetinchem is!

Neem contact met ons op:
Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht:
 

 

 

octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over de roosters? Mail ons!

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico