GRATIS
Proefweek

SCHRIJF je
SNEL IN!
Lees meer

Sport Zutphen

Ben je benieuwd welke sport Zutphen je te bieden heeft? En weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Kom dan eens langs bij SportsPalace. Met een ruime keuze uit groepslessen of zelfs begeleiding van een personal trainer in Zutphen is er altijd wel een sport die bij je past.

Sport Zutphen: gratis proefweek

Het grote voordeel van sporten bij SportsPalace in Zutphen is dat je je bij ons kunt aanmelden voor een gratis proefweek. Daarmee sport je in Zutphen een week lang gratis, maar niet alleen daar: je bent uiteraard ook van harte welkom bij onze andere vestigingen. Dit is natuurlijk ook zo wanneer je besluit te kiezen voor een specifieke sport in Zutphen bij SportsPalace.

Groepsles of individueel

In de gratis proefweek volg je lekker de groepslessen die je interessant lijken. Wij bieden bijvoorbeeld leuke lessen yoga in Zutphen aan. Of wat dacht je van lekker swingen met een les zumba? Liever toch gewoon met gewichten en machines aan de slag? Kom dan gewoon enthousiast fitnessen in Zutphen.

All inclusive sport Zutphen

Is de proefweek afgelopen en meld je je aan? Dan profiteer je van ons mooie all inclusive-concept. Je mag namelijk gewoon meedoen met alle groepslessen, gebruikmaken van alle faciliteiten. En daar zit ook de wellness in! Dus heb je weer even flink gesport? Dan is het ook tijd om even lekker te ontspannen.

Meld je vandaag nog aan

We snappen dat je niet zomaar wilt kiezen voor een nieuwe sportschool of specifieke sport in Zutphen. Maak daarom gebruik van onze gratis proefweek en ontdek wat het beste bij je past!

Neem contact met ons op:
Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht:
Sporten in Zutphen: meld je aan!

octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over lessen

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico