Spinning Nijmegen

Spinning is een intensieve manier van sporten dat ook wel indoor cycling training wordt genoemd. In Nijmegen bieden wij op diverse momenten spinning aan. Spinning Nijmegen is toegankelijk voor iedereen. Wil je weten wanneer je een les spinning kan volgen? Kijk dan in het rooster.

WAT IS SPINNING PRECIES?

Bij spinning wordt er indoor gefietst op een spinbike. Er wordt in wisselende tempo’s gefietst op de daarbij behorende muziek. Een les spinning bestaat uit verschillende onderdelen waardoor je hele lichaam aan bod komt: snelheid, korte en lange intervallen en krachttraining. Een les spinning in Nijmegen bestaat dus uit een volledige workout en geeft je een voldaan gevoel na afloop!

Spinning in Nijmegen

SPINNING NIJMEGEN: HOE IS EEN LES OPGEBOUWD?

Voordat de les begint is het belangrijk dat de spinbike op de juiste manier is afgesteld. Je fietst op je eigen tempo en stelt op basis daarvan de juiste hoogte, weerstand en snelheid in op de spinbike. De hoeveelheid weerstand die je instelt, bepaalt voor jou hoe zwaar de training gaat worden. Iedereen bepaalt zijn eigen weerstand, waardoor een les spinning voor iedereen toegankelijk is. Wil je na de les nog even ontspannen en op adem komen? Dan is dat ook mogelijk in onze wellness!

SPINNING NIJMEGEN: 5 REDENEN OM MEE TE DOEN

  • Complete workout
  • Voor iedereen toegankelijk
  • Verbeter snel je conditie
  • Word sterker
  • Voel je fitter

MEER INFORMATIE OVER SPINNING IN NIJMEGEN?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van spinning in SportsPalace Nijmegen of wil je het gewoon proberen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Sportspalace

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij SportsPalace, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek