Pilates Zutphen

Een effectieve training waarbij je veel belangrijke spiergroepen traint en waarbij je heerlijk ontspant. Werken aan een soepel en evenwichtig lichaam, geconcentreerd en met aandacht voor je ademhaling. Dat doe je bij onze lessen Pilates in Zutphen. Pilates is een trainingsmethode waarbij we je coördinatie, stabiliteit, houding en geest als uitgangspunt nemen. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder en kijk wat Pilates bij Sportspalace in Zutphen voor je kan betekenen!

PILATES IN ZUTPHEN: HOE WERKT DAT?

Bij onze lessen Pilates in Zutphen draait alles om je ‘core’: je romp. Een getrainde, sterke romp betekent meer stabiliteit in je lichaam en een betere coördinatie. Hierdoor geef je je bewegingen meer kracht, want veel van de kracht die je in arm- of beenbewegingen stopt, komt uit je core. Een ander voordeel is de verlaagde kans op blessures: je buik- en rugspieren en de spieren rond je heup en bekken gebruik je bij vrijwel elke beweging. Heb je deze spieren goed getraind, dan is de kans dus kleiner dat je last krijgt van die vervelende blessures die je bij veel dagelijkse bewegingen in de weg zitten.

Pilates in Zutphen

VOLOP VOORDEEL VAN PILATES

Een soepel, flexibel en evenwichtig lichaam is niet het enige voordeel van onze training Pilates in Zutphen. Pilates werkt ook uitstekend bij revalidatie van ziekte en bij chronische aandoeningen. Het versterken van je core helpt, naast het voorkomen van blessures, ook bij het herstel hiervan.

EEN GRATIS PROEFWEEK

Wil je graag eerst ontdekken of onze lessen Pilates in Zutphen bij jou passen? Dat kan! Met onze gratis proefweek onze Pilateslessen uitproberen, helemaal vrijblijvend. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande formulier.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Sportspalace

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij SportsPalace, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek