Compensatie SportsPalace

Beste SportsPalace leden,

Afgelopen week hebben wij gehoord dat wij gesloten moeten blijven t/m 2 maart. Wij vinden het ontzettend vervelend om jullie wederom te moeten mailen met het bericht dat wij nog langer gesloten blijven.

Zoals iedereen kan begrijpen heeft SportsPalace het net als alle andere fitnesscentra niet makkelijk tijdens deze verplichte sluiting.

Wij vragen begrip voor de noodgedwongen sluiting, maar ook voor de gevolgen die deze sluiting financieel voor onze clubs heeft. Om deze reden hebben wij besloten de incasso’s door te laten lopen. We hadden eerder aangegeven te gaan compenseren en te wachten op duidelijkheid vanuit de overheid. Ondanks dat we nog in een onzekere tijd leven, willen we jullie de SportsPalace compensatie regeling niet onthouden.

SportsPalace Compensatie mogelijkheden:

1.         Ik steun SportsPalace! In deze moeilijke tijden kies jij er voor om de SportsPalace medewerkers, freelancers en clubs te ondersteunen. Je ontvangt zelf geen compensatie , maar investeert dit in de SportsPalace centra. Deze steun wordt uiteraard enorm gewaardeerd door ons.

2.         Bar tegoed SportsPalace. Het bedrag dat je betaald hebt voor de periode tussen de datum van de sluiting en de dag van heropening krijg jij als bartegoed op je account gestort.

3.         Geld terug als korting op je lopende abonnement. Het bedrag dat je betaald hebt voor de periode tussen de datum van sluiting van de club en de dag van de heropening verrekenen we als korting op jouw toekomstige lidmaatschapsgeld. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat de clubs weer open zijn en we je lidmaatschap op de normale manier kunnen voortzetten. Het bedrag wordt verspreid over 6 periodes.

4.         Cadeau geven aan vrienden, familie of kennis. Jij krijgt van ons een voucher voor gratis sporten bij SportsPalace voor de tijd dat wij gesloten zijn geweest. Deze voucher mag jij weggeven aan iemand waarvan jij denkt die dit leuk vind, verdiend of gewoon leuk is om samen mee te gaan sporten.

  1. Gratis Personal Training pakket t.w.v. € 95,-. Het pakket bestaat uit 4 personal trainingen van 30 minuten, deze trainingen worden in overleg met u gepland zodra we weer open zijn.6.         50% Sporttijd vergoeding. De periode die SportsPalace gesloten moet zijn vanwege de coronacrisis krijgt u als sporttijd 50% vergoed. Deze “gratis” sporttijd kan direct bij heropening worden geactiveerd. Zodra we weer open gaan dan krijgt u uw verloren sporttijd voor 50% gecompenseerd, kiest u voor de 50/50 regeling dan steunt u SportsPalace, deze steun wordt uiteraard enorm gewaardeerd door ons.

 

  1. 100% Sporttijd vergoeding. De periode die SportsPalace gesloten moet zijn vanwege de coronacrisis krijgt u als sporttijd 100% vergoed. Deze “gratis” sporttijd kan direct bij heropening worden geactiveerd. Na afloop van deze tijd lopen de abonnementen weer normaal verder.

 

Het aanvragen van deze compensatie kan zodra we weer open zijn. De compensatieformulieren liggen dan klaar voor u en worden z.s.m. verwerkt.

 

Wij bedanken jou voor het geduld, begrip en de tijd die je ons gegeven hebt om het een en ander uit te zoeken.  We gaan ervan uit jou hiermee een gepaste compensatie te hebben gegeven.

 

Wij zien jou dolgraag weer terug in onze centra. Wij missen onze sporters, de gezelligheid en de energie die jullie ons geven en die wij jullie geven.

Wellicht inmiddels ten overvloede, hieronder nog een keer het huidige aanbod van SportsPalace:
– Live lessen op de Facebook pagina van SportsPalace
– Allerlei soorten groepslessen die u in uw eigen tijd kunt volgen: http://clubeasyactive.nl
– Outdoor PT trainingen van 30 minuten, te reserveren via de Sportivity App

 

Bedankt voor jullie steun en blijf gezond!

 

Team SportsPalace, Partner van Easy Active