Sportschool Zieuwent

Wil jij afvallen? Gespierder worden? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Wat voor doel je ook hebt, onze sportschool Zieuwent helpt je om jouw doelen te behalen. Haal het beste uit jezelf, indien gewenst met een personal trainer, en ontdek hoe leuk sporten is!

PROFITEER VAN ONZE ALL INCLUSIVE FORMULE

Het unieke van deze Sportschool in Zieuwent is onze all inclusive formule. Dankzij deze formule betaal jij een vast bedrag per vier weken. Hiermee kun je kosteloos gebruik maken van alle diensten. Zo kun je er voor kiezen om de ene keer te gaan fitnessen en een andere keer een groepsles te volgen. Het is op onze locatie in Zieuwent ook mogelijk om een potje te squashen. Voor de echte squash fanaten hebben wij zelfs een speciaal squashabonnement. Wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Liever even heerlijk tot rust komen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Ga lekker onder de zonnebank of ontspan in één van onze sauna’s of Turkse stoombaden van onze wellness. Voor alle vaders en moeders die graag sporten biedt SportsPalace de oplossing. Je kunt jouw kind(eren) namelijk veilig achterlaten in onze gratis crèche, zodat je met een gerust hart kunt gaan sporten. Met jouw abonnement kun je niet alleen terecht in onze sportschool in Zieuwent, maar ook in onze vestiging in Nijmegen en Zutphen.

Reserveer je les

Selecteer je groepsles*
Naam*
E-mail adres*
Telefoon

Contact

Openingstijden

Maandag:
08:30 – 22:00
Dinsdag:
08:30 – 22:00
Woensdag:
08:30 – 22:00
Donderdag:
08:30 – 22:00
Vrijdag:
08:30 – 12:30 | 17:00 – 21:00
Zaterdag:
08:30 – 14:00
Zondag:
08:30 – 14:00

Vul het contact formulier in