GRATIS
Proefweek

SCHRIJF je
SNEL IN!
Lees meer

Fitness Zutphen

Verschillende soorten fitness in Zutphen

In onze sportschool in Zutphen zijn allemaal verschillende fitnesstoestellen te vinden. Zo hebben we fitnesstoestellen voor zowel cardio-als krachttraining van de merken Life Fitness en Technogym.

Fitness Zutphen in Sportspalace heeft fitnesszalen zijn zo ingericht, dat je vanzelfsprekend alle spiergroepen traint. Ook kun je bij SportsPalace sporten met hulp van een personal trainer. Hij of zij helpt jou bij het behalen van jouw fitnessdoelen.

Fitness Zutphen: alles-in-één abonnement

Je kunt gebruikmaken van fitness in Zutphen met verschillende soorten abonnementen. Eén van deze abonnementen is ons all inclusive abonnement, waarvoor je een vast bedrag per vier weken betaald. Met dit abonnement kun je in alle vestigingen onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten van SportsPalace. Wij hebben naast de fitnessmogelijkheden namelijk ook groepslessen, wellnessfaciliteiten en een kinderopvang.

Voor de sporters die het liefst alleen gebruikmaken van het fitness Zutphen abonnementhebben wij speciaal het Basic abonnement. Met dit abonnement betaal je dan alleen waar je gebruik van wilt maken: fitness. De Basic afdeling, waar je met dit abonnement toegang toe krijgt, is maar liefst zeven dagen per week open! Dit abonnement is alleen geldig voor de fitness in Zutphen en Zieuwent.

Kennismaken met SportsPalace

Natuurlijk wil je eerst kijken of SportsPalace bij je past, voordat je een abonnement afsluit. Fitness Zutphen proberen tijdens een gratis proefweek? Vul dan ons contactformulier in en ontvang alle informatie.

Neem contact met ons op:
Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht:
octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over de roosters? Mail ons!

Roosters

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico