GRATIS
Proefweek

VRAAG
NU AAN!
Lees meer

Fitness Zutphen

Verschillende soorten fitness in Zutphen

In onze sportschool in Zutphen zijn allemaal verschillende fitnesstoestellen te vinden, waarmee je je alle spiergroepen kunt trainen. Zo hebben we fitnesstoestellen voor zowel cardio-als krachttraining van de merken Life Fitness en Technogym.

Fitness Zutphen in Sportspalace heeft fitnesszalen die zo zijn ingericht, dat je vanzelfsprekend alle spiergroepen traint. Bovendien kun je bij SportsPalace sporten met hulp van een personal trainer. Hij of zij helpt jou bij het behalen van jouw fitnessdoelen en zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft.

Fitness Zutphen: alles-in-één abonnement

Bij de Fitness in Zutphen kan er gebruik worden gemaakt van verschillende soorten abonnementen. Eén van deze abonnementen is ons all inclusive abonnement. Bij het all inclusive abonnement betaal je een vast bedrag per vier weken. Met dit abonnement kun je in alle vestigingen van SportsPalace onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten. Wij hebben naast de fitnessmogelijkheden namelijk ook groepslessen, wellnessfaciliteiten en een kinderopvang.

Kennismaken met SportsPalace

Voordat je een abonnement afsluit bij SportsPalace, wil je misschien eerst weten of het iets voor je is. Daarom is het mogelijk om de fitness in Zutphen te proberen tijdens een gratis proefweek. Vul dan ons contactformulier in en ontvang alle informatie.

Contact via pagina fitness Zutphen

octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over lessen

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Our sponsor: Best Essay Writing Service and workoutplan.org

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico