GRATIS
Proefweek

SCHRIJF je
SNEL IN!
Lees meer

Fitness Doetinchem

Fitness in Doetinchem met vele extra’s

Naast fitness Doetinchem, bieden we bij SportsPalace nog vele extra’s. Zo kun je ook groepslessen, spinning of megawalk bij ons volgen. Na je workout kun je lekker ontspannen in onze sauna, het Turks stoombad of onder één van onze zonnebanken. Doordat wij werken met een all inclusive formule, kun je alle faciliteiten onbeperkt gebruiken voor een vaste prijs. Bovendien ben je ook vrij om kosteloos te gaan sporten in onze andere vestigingen in Nijmegen, Zutphen en Zieuwent op vertoon van je lidmaatschapspas

Fitness Doetinchem: sporten op jouw manier

Bij SportsPalace kun je fitnessen op jouw manier. Sport je graag in groepsverband? Dan zijn groepslessen ideaal voor jou. Kijk hier voor alle groepslessen die in Doetinchem worden gegeven. Als je iemand bent die een stok achter de deur nodig hebt, dan kan een personal trainer jou goed helpen. Deze trainers motiveren jou om net dat beetje extra te geven tijdens je workout. Kijk op onze pagina over personal training om meer te weten te komen.

Sport één week helemaal gratis

Om helemaal zeker te weten dat SportsPalace de juiste sportschool voor jou is, hebben wij een proefweek. Je mag tijdens deze week onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten in onze vier vestigingen. Fitness Doetinchem zelf ervaren? Schrijf je hier in voor jouw gratis proefweek!

Neem contact met ons op:
Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht:
octagon-border

Sauna Nijmegen

Lees meer
logo-ico

Vragen over de roosters? Mail ons!

Groepslessen

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Bij SportsPalace hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten én groepslessen.
Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Maak gratis kennis met ons

Wil je ervaren hoe sporten bij ons is? Maak dan nu gratis kennis met onze gratis proefweek!

Lees meer >>
logo-ico